Velkommen til Smallegade

Hvem er vi

I Smallegade er vi 5 medarbejdere. 1 socialrådgiver og 4 social pædagoger. Vi fungerer alle som kontaktpersoner i det daglige. Vi har sammen læst en fælles uddannelse i systemisk og narrativ metode. Udover dette har vi alle deltaget i forskellige relevante efteruddannelser og kurser.

Som gruppe har vi tilsammen uddannelse og kurser omhandlende unge med anden etnisk baggrund, psykoterapi, systemisk konsultation, life coaching, personlighedsforstyrrelser, misbrugs behandling, seksuelle overgreb, alkohol i familien, spiseforstyrrelser mm.

Vi har en bred relevant viden og et stort professionelt netværk. Mangler vi viden i konkrete sager, kontakter vi relevante samarbejdspartnere, som kan hjælpe os og den unge videre i arbejdet.

Vi er vant til at håndtere kaotiske og komplicerede problemstillinger, som de unge indimellem havner i. På samme tid er vi også rigtig gode til at hygge, grine og finde det positive frem i samværet med de unge. Vi brænder alle fem for vores arbejde og har et godt samarbejde til dagligt.

Vi bruger hinandens resurser og kompetencer til altid at finde de bedste muligheder og løsninger i arbejdet med de unge.

Bruno Dahl

Afdelingsleder

mobil 20 63 95 46

Peter Rossing

Socialpædagog

mobil 22 47 69 99

Charlotte Schouw Nordly

Socialpædagog

mobil 26 16 00 13

Mette Spangsberg

Socialpædagog

mobil 26 16 92 02

Pia Liljendal

Socialrådgiver

mobil 26 12 83 37

Kontakt afdelingen
Kontakt info

”Smallegade”
Nyelandvej 48 st th
2000 Frederiksberg
Tel: 38 11 57 10
Mail : smallegade@mail.dk