Socialpædagogisk tilsyn til udsatte unge i alderen 15-23 år

Allégården døgn

Vi har til huse i en 4 etagers patricierejendom. Beliggenhed og ejendommen er god, hvilket er noget både beboere og personale glæder sig over.
Allégården er pt. normeret til 14 unge boende på døgnafdelingen. De 10 værelser har varierende størrelser og alle har stor loftshøjde, men alle rimelige værelser. Værelserne er møbleret med basis møbler, men med mulighed for selv at medbringe egne møbler og i det hele taget sætte et personligt præg.

 

Værelserne er fordelt på to etager/afdelinger. På hver afdeling er der køkken samt opholdsstue med tv, sofaer og lænestole, to badeværelser med toilet, kontor samt 5/7 værelser.

På hver etage er der ansat en afdelingsleder samt 5 fastansatte pædagoger til at varetage dagligdagen. Desuden er der ansat 2 fastansatte, vågne nattevagter.

 

Hyblerne ligger på 1. sal og har 7 værelser for unge i alderen 17-23 år. Der er tilknyttet 1 medarbejder, som i samarbejde med det øvrige hus giver støtte og fører tilsyn. Det kræves at de unge er relativt selvstændige og i en form for beskæftigelse.
Lejemålet er almindeligvis af 1 års varighed.